18. NOVEMBER: – Resultatet av nedbemanningsprosessen og hvem som til slutt må sluttet i DNB vil være klart innen 18. november, sier konsernhovedtillitsvalgt Lillian Hattrem i DNB. (Foto: Sverre Chr. Jarild) 

Nå får 2 500 DNB-ansatte beskjed

Nå får 2 500 ansatte i DNB beskjed om de er med i utvalgskretsen i den planlagte nedbemanningsprosessen eller ikke. I løpet av tre uker vil det være klart hvem av de utvalgte som blir innplassert i den nye organisasjonen og hvem som må gå i DNB. 

-De som er i utvalgskretsen, får denne uken mulighet til å søke om en økonomisk virkemiddelpakke basert på alder og ansiennitet. Hvis de ikke søker virkemiddelpakken, blir de med videre i nedbemanningsprosessen. Hvem som til slutt må gå, får vi vite om ca. tre uker, sier konsernhovedtillitsvalgt Lillian Hattrem. 

De DNB-ansatte venter naturlig nok med spenning på hvem nå blir valgt ut til å være med videre i nedbemanningsprosessen og hvem som får fortsette i DNB. Tidligere er det kjent at DNB som nedbemanne med inntil 500 ansatte i stab- og støttefunksjoner. 

PERSONLIG E-POST 

-I ettermiddag vil Finansforbundet i DNB sende en personlig, lukket e-post til 4 500 medlemmer. I denne e-posten vil de tillitsvalgte gi gode råd og tips til hvordan de bør forholde seg til det som skjer. Vi vil bistå alle våre medlemmer på best mulig måte i nedbemanningsprosessen, sier konsernhovedtillitsvalgt Lillian Hattrem.  

Newsletter

Abonner på nyhetsbrev

Legg igjen e-postadressen din og motta vårt ukentlige nyhetsbrev med de siste nyhetene fra finansbransjen.

Nå starter DNB det møysommelige arbeidet med å kartlegge de ansattes kompetanse opp mot hvilke stillinger som Norges største finanskonsern har behov for i fortsettelsen. Resultatet av nedbemanningsprosessen og hvem som til slutt må sluttet i DNB vil være klart innen 18. november.