SPESIALISERT VIRKSOMHET: – Tietoevry Banking fortsetter å operere som en spesialisert virksomhet i Tietoevry og er godt forberedt på strategiske verdiskapingsmuligheter som kan oppstå i fremtiden, sier Endre Ragnes, ny administrerende direktør. (Pressefoto: Tietoevry)

Ny sjef i Tietoevry Banking

Klaus Andersen, som har fungert som administrerende direktør i Tietoevry Banking siden februar 2023, slutter i selskapet i dag. Endre Rangnes er fra i dag ansatt som ny administrerende direktør.

Endre Rangnes har vært et langsiktig medlem av Tietoevrys styre, og han fratrer styrevervet ved denne utnevnelsen, heter det i en børsmelding. 

Endre Rangnes tar med seg over to tiår med erfaring fra teknologisektoren, spesielt fra fintech-virksomheter, inkludert ulike administrerende direktørstillinger. Gjennom sin lange innsats i Tietoevry-styret har Endre Rangnes opparbeidet seg omfattende innsikt i selskapet og bankvirksomheten.

“Gjennom erfaringene og perspektivene som er opparbeidet gjennom årene i bransjen, ser jeg at Tietoevry Banking er i en spennende fase for å realisere sitt fulle verdipotensial. Jeg ser veldig frem til å fortsette å utvikle virksomheten og akselerere ytelsen sammen med Tietoevry Banking-teamet. Jeg ser også frem til et tett samarbeid med våre kunder i Norden og internasjonalt, sier Endre Rangnes. 

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrev

Legg igjen e-postadressen din og motta vårt ukentlige nyhetsbrev med de siste nyhetene fra finansbransjen.

Administrerende direktør Kimmo Alkio i Tietoevry sier at Banking vil fortsette sin spesialisering mot banksektoren. Målet er å bli en ledende internasjonal fintech-programvareaktør. Han takker Klaus Andresen for fremgangen for hans bidrag de siste 1,5 årene og ønsker Endre Ragnes velkommen med hans sterke erfaring innen internasjonal fintech.

Som administrerende direktør i Tietoevry Banking vil Endre Rangnes bli medlem av konsernledelsen og rapportere til konsernsjef Kimmo Alkio. 

Styret i Tietoevry Corporation vil fortsette med åtte medlemmer valgt av generalforsamlingen og to styremedlemmer som representerer de ansatte. 

Les også: Ingen endring hos Tietoevry, Finansfokus nr. 0224 11. juni